Kvällsdopp

Hej vänner!

Dagen idag tillbringades mest i stallet, tog ut min kära häst på en promenad och sen jobbade vi lite på volten i skritt, mycket volter och ryggningar och annat smått och gott :) Efter ridningen så stretchade vi i typ 20 min, min lilla pålle börjar bli lite gammal och stel :P När jag släppt henne i hagen fixade jag till kaninerna, tog hem dem idag så nu sitter de i vinterburen och sover eller nåt :P Tror dem är lite besvikna över att inte ha så stort utrymme längre, men men :) När jag flyttar kommer dem troligen flytta med mig så jag håller på att leta efter en större bur, jag kan inte ta med vinterburen.

När jag kom hem åt jag mat och sen låg jag och tittade på Unga mödrar på datorn, jag verkligen älskar det programmet, men ja, ibland får man lite funderingar över hur de har tänkt sig. Sen åkte jag och lillebror till centrum och köpte godis, jag var så himla godissugen så kunde helt enkelt inte stå emot :( Men det var gott iaf :P Väl hemma kom lilla L över och vi hoppade lite studsmatta, hon är så rolig den ungen och gud vad hon är söt! Och jag blir alltid glad när jag lekt med henne :)

Efter middagen, jag åt nudelsoppa, gick jag, pappa och Linus på promenad. Vi gick ner till sjön och badade (iskallt) och sen satt vi och pratade en stund på stranden, mys! Dock var det lite jobbig terräng med mycket uppförsbackar, men det var bara att bita ihop och trampa på :) Lite träning för benmusklerna fick jag på köpet :P Vi var borta i lite mer än två timmar, vi kom hem nyss :) Men nu ska jag gå och vara lite social med mamma och pappa, mamma har nyss kommit hem från jobbet :) Jag ska nog även ta och äta en kvällsmacka, även om det egentligen är försent.







Puss


Ny dag, nya möjligheter

Förlåt att jag inte uppdaterade nå vidare igår, jobbade och sen vart kvällen inte så bra, slutatde i katastrof, jobbiga tankar om allt och inget och tårar som föll, men det är inget jag tänker och vill prata om idag, för som rubriken lyder så är det en ny dag med nya möjligheter.

Vaknade halv 8 av att R från jobbet ringde och frågade om jag ville jobba idag. Nej sa jag, det är min enda lediga helg, sen jobbar jag tre veckor på raken.. Så dagen idag blir som så att jag ska ta< mig till stallet, helst med cykel, fast det går iof sig inte, jag ska ta hem kaninerna och det blir svårt att få med transportburen på cykeln :P Mina små luddiga vänner ska få flytta hem igen :) De får bo i vinterburen eftersom de inte är vana att gå på gräs. Sen ska jag kanske ta ut min nordis en sävng i skogen, får se om vinden lugnar ner sig. Och efter det åker jag hem och är bara hemma och gör ingenting. Blir kanske till att hoppa lite studsmatta som träning, orkar inte cykla när det blåser så, då kommer det sluta i skrik och tårar för att jag inte orkar.

Men shit, måste gå, har glömt att jag har hundarna nu på morgonen :P

Puss

30/7 22:17

Trött. Sliten. Dåligt humör. Ångest.


En dag kvar

Halloj i regnet :P Ja, för här regnar det som tusan alltså, hihi :P Det har regnat hela dagen typ, så det har varit väldigt grått och trist.. Men samtidigt tycker jag att det är skönt när det regnar när jag jobbar, det liksom känns mycket bättre då :P

DAgen på jobbet idag gick bra, fick va i kassan, ettan och lite tvåan och lobby :P Så har varit lite överallt och det är alltid kul :) Haft mycket glada gäster också, men såklart en och annan som vaknat på fel sida också. På rasten var mamma och Linus förbi och vi åt lunch tillsammans, det var kul att de kikade in :) Sen bestämde jag med E att vi skulle fika efter jobbet för att vi slutade 17 båda två, men S hade skrivit fel så E skulle jobba till 21. Inge fika där =( Efter jobbet åkte jag iaf till stallet och matade kaninerna, det vart de glada för, hade dock inga morötter till dem så de får klara sig med pellets till imorgon.



Väl hemma satt jag här vid datan lite och nyss åt vi middag, jag åt nudlar och kött, mumma! Nu är det snart dags att hoppa in i duschen för att sen tillbringa resten av kvällen vid tvn :) Ska kolla på femman kl 20, det är ett program som handlar om människor som inte kan sluta samla. Det verkar intressant och jag såg ett annat avsnitt för några veckor sen så det blir bra :) Efter det programmet blir det att titta in i huvudet, för jag ska jobba imorgon, 10-17.

Nu är det inte länge kvar alls till Fanny kommer hem!! Det är heller inte länge kvar till skolan börjar :D Det är heller inte länge kvar till jag får nycklarna till lägenheten :D :D Ibland känns livet väldigt bra och jag förösker njuta av de bra stunderna. Dock är det svårt, jag är en negativ person som alltid tror det värsta. Men förösker att bli mer positiv, sen om det hjälper är en annan femma :P

Puss

Torsdag

God morgon gott folk :D Idag är det torsdag om ni inte visste det :P Och det betyder att ajg ska jobba 9-17 och att det bara är två dagar till världens bästa Fanny kommer hem, bara TVÅ dagar :D Hon har varit borta en hel månad, dumma unge <3 Jag saknar henne jättemycke så nu är det faktiskt dags att hon kommer hem, så de så :D Hon ska även kolla upp datum inför vår kryssning :D Jag hoppas verkligen att den blir av, det skulle vara så underbart kul :D



Men nu måste jag fixa iordning mig för jobbet, vi hörs ikväll om jag orkar och hinner,

Puss


Tillbaka på jobbet

Fan va arg ja blir, skrev nyss ett jättelångt inlägg och poff så försvinner det!!! FAN!

Har jobbat idag, det gick helt okej, lite småruschigt men helt okej ändå :) Lite jobbigt att börja i menybytet kl 10 men men, folk får vänta lite och så är det. Men dagen förflöt bra, mycket skratt och skoj som vanligt :P Efter jobbet åkte jag till stallet, gav kaninerna mat och kikade in till igelkottarna, men de låg och sov så de var inte alls roliga :P Jag gick även ut i hagen och pussade på min fina häst! Har så dåligt samvete över att jag inte hinner med henne som jag vill, men samtidigt så måste jag ju jobba också. Men i helgen ska vi ut i skogen hon och jag, mys <3



Nu ska jag strax gå ut och hoppa studsmatta, det gäller att passa på och träna när man inte är alltför trött i benen :P Måste verkligen träna till skolan börjar, annars kommer jag ha sämst kondition och det blir pinsamt :P Skolan jag, usch vad jag längtar. Saknar mina vänner, det är dem som gör att skolan blir så rolig. Utan dem blir det inte alls samma sak =( Och det värsta är att vi ska bli indelade i nya grupper =( Jag är jätterädd för att jag inte ska hamna med mina babes.. Dem gör skolan värd liksom. Utan dem vet inte jag om jag vill gå kvar. Men jag hoppas att en av lärarna, A-L fixar så vi får gå tillsammans. Vi hade henne i våras och hon känner oss och vet att vi alltid umgås. Hon sa sista dagen att det är så praktiskt med oss för om man letar efter en så hittar man alla fyra :) <3 Vi hänger liksom alltid.









Juste, jag får troligtvis nycklarna till lägenheten 1 september :D Fan va kul, jag längtar! Det ska bli så skönt att flytta hemifrån, få ha det på sitt vis och ta hand om sig själv :D

Men nu måste jag resa mig, har typ kliat sönder mitt öga, linsen sitter fel och jag har mascara i heeela ansiktet :P Schnygging :P

Den lediga dagen



Ja, efter jag hade ätit frukost städade jag stugan min, så nu är den jättefin :P Eller iaf fin, hahah. Jag plockade upp kläder, vek och lade in i klädkammaren, damsög och bäddade sängen, och det blev ett strålande resultat :P Sen gjorde jag mig iordning, plattade håret, sminkade mig och klädde på mig och begav mig ner till centrum. Där gick jag på banken och ordnade internetbank och e-legitimation, vuxenpoäng där hahah :P Sen tog jag mig hem och åt lite lunch, var även förbi stallet en snabbis och träffade A. 

                     


                

Väl hemma efter lunchen lekte jag lite med lilla L, 4 år, det var kul, vi hoppade studsmatta och busade med vovvarna. Sen satte jag mig och betalade lite räkningar hahah. Och efter det slumrade jag framför unga mödrar på data och där låg jag till mamma kom hem :) Då började hon tjata lite och jag var grinig för jag hade ont i huvudet. Men nu har jag tagit en tablett och ätit middag så nu känns det bättre. S ringde också och frågade om jag kunde börja tidigare imorgon och klart jag kan det, så börjar 10 imorgon istället för 12.

Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen blir det tv nån timme innan sängång, ska bli skönt, är faktiskt trött haha :)


Min lediga dag

God morgon :D
Idag är jag ledig från jobbet, jätteskönt faktiskt, men nästan en konstig känsla, det är liksom lite tomt :P Men jag behöver inte oroa mig, ska ju tillbaka imorgon så :)

Jag har nyss ätit frukost, jag är inte så förtjust i att äta frukost faktiskt, men när ja var ute med Lacey såg jag att det fortfarande finns hallon på våra hållonbuskar, så efter jag varit ute i skogen med Lacey plockade jag lite och åt dem sedan med lite fil :) Jag åt även en macka, lingongrova, och drack en kopp te. Teet har jag för övrigt inte druckit upp än, det står här bredvid mig och svalnar haha :) Såklart dricker ja ur muggen jag fick av Fanny när jag fyllde år<3 Använder alltid den, hihi :)

            

Dagen kommer se ut som så att jag ska städa, både stora stugen och min lilla, så mamma blir glad. Jag måste packa upp och vika mina kläder och lägga in dem i garderobe och sen måste jag damsuga och bädda sängen, det är väl typ det så det går nog ganska fort :) I stora stugan ska jag ge Onyx mat och sen ska jag damsuga, disken får lillebror fixa när han kliver upp :) Funderar även på vad vi ska äta till lunch idag, ska kika i kylen och frysen sen och se vad som finns :D

Jag måste även ta mig till banken idag, på min LEDIGA dag.. Men men, det är bara bita ihop och göra det..

Usch, fy farao! Nyss så nös jag och då kom det massa äckel och landade på mina byxor! BLÄ! Sen böjde jag mig ner för att ta upp en handduk så jag kunde torka av mig det och då slår jag tinningen i databordet, unerbart. Så nu har jag ont i huvudet. Hoppas ni mina läsare får en bättre start :P

Puss!

Ledig? :)

Hej =)

Nu är jag hemma från jobbet, dagen har gått bra men har varit lite småkaosig, vi hade kassakrångel och lite annat under frukosten men mot eftermiddagen rullade allt på i rasande tempo =) Jag slutade 15 så åkte till stallet direkt och gav mina ninisar lite mat och vatten och det blev de glada för :D Sen gick jag ut i uteboxarna och gav igelkottarna mat och vatten, tog lite kort på dem också, de är verkligen hur söta som helst! Det var bara en som var vaken när jag kom men när jag lagt upp lite mat vaknade tre till, de kände lukten sötisarna=) Så de satt och smaskade en stund och var bara urgulliga, man vill bara ta upp dem och gosa, men det är inga tamdjur så aja baja. Inte röra.  Men man får titta :D



Efter stallet åkte ja hem och sen har ja bara suttit här faktiskt, ganska skönt. Är ledig från jobbet imorgon, det ska bli skönt med sovmorgon kan ja lova :D Ska åka till banken under dagen och sen ska ja träna, får se hur de går eftersom ja inte tränat på 6 dagar.. Hoppas jag orkar :P Sen har jag inte mycket mer planerat, funderar på att ta mig till B-L under eftermiddagen och ta ut henne på en tur i skogen under tömkörning.

Om 6 dagar kommer Fanny hem :D Det ska bli så himla roligt, saknar henne jättemycket, en månad är så himla lång tid =( Men snart har den gått :D Tyvärr är säkert den där ungen mycket brunare än jag, haha :P Så himla typiskt alltså.. Det är lite synd att jag jobbar så mycket men vi hinner säkert träffas ändå :D

Jag längtar faktiskt till skolan, det var så kul i våras. Även om det var jobbigt med plugg till upp över öronen så hade vi kul. Det ska bli jättekul med allt praktiskt och sen ska vi till fjällen :D Det kommer säkert bli skitkul :D vill ha skola nu =(


Jobbar lugnt

Heeej :D
Nu är ja klar efter dagens jobb, har duschat och ätit middag och gett vovvarna mat :) Dagen på jobbet gick bra, hela frukosten låg vi bra till i tid, skönt, dock vart de lite stressigt för mig när ja gjorde salladerna men de gick bra ändå =) Efter rasten rullade de på och ja, allt funkade bra. På eftermiddagen var ja lite i lobbyn och städade massa skräp och torkade bort, bland annat en bebisspya, blä! La trasan på tacklådorna och gick ner med brickorna, M sa att ja kunde ta trasan med ner och så kastade han den på mig och ja fick den i ansiktet, med bebisspya!!! så nu hemma var de väldigt skönt att duscha :D

Hade lite vovvemys med Ester när ja kom hem <3


Idag händer inte så mycke mer, jobbar imorgon igen så ska sova tidigt. Ska ladda ner en ny ljudbok på mobilen, så skönt att lyssna på innan man ska sova :D Och snart är det faktiskt dags för just de, sova :D Känner hur trött ja är så det ska bli grymt skönt :D Nu är de dessutom klart, jag kommer flytta hemifårn i mitten av september :D Vi börjar med tre månader på prov för att se hur de funkar :D

Nattiis!


Jobbat klart

Jaha, började 7 på jobbet imorse. Tog som vanligt bilen dit, och eftersom de va sol ute så tog ja ner solskyddet. Efter en stund såg ja något i ögonvrån som rörde sig och när ja kollade upp såg ja att de va en nattfjäril, eller en mal, och ja är livrädd för såna. Så ja fick lite smått panik och råkade kasta av mig tofsen som ja hade på handleden, sen smällde ja igen solskyddet och tryckte massa på det för att mosa det äckliga krypet. Jag försökte andas för att kunna ta mig till jobbet och när ja kom fram så var ja tvungen att fälla ner solskyddet och kolla om den va död, men de va den INTE!!! PANIK! Så japuttade bort den och den flaxade till andra sidan bilen. Den är säkert kvar där än =( Men iaf så va dagen helt okej, tycker de e skönare att börja tidigt, då har man mer kvar när man kommer hem =) Jag har stått i kassa mest, men lite i drivern, kul att växla lite :D Det har enligt mig gått bra och ingen glassbomb idag :D Efter jobbet fikade ja lite med min syssling Madde, de va riktigt trevlig, vi båda har nyss kommit tillbaka från semestern och har inte träffats på ett tag. Efter vi fikat gick vi upp och handlade på hemköp, ja skulle handla matolja, fågelsand och en tidning till mor och far. Sen bestämde vi att Madde skulle följa med mig hem och kolla hur vi bor eftersom hon inte varit hos oss sen vi flyttade, så de va riktigt kul :D pratade massa och så, mys<3


Nu blir de dusch och sen tv, börjar 7 imorgon igen =)

Hård dag

Hej :D Nu är ja hemma från jobbet, har ätit, duchat och gjort matlåda, alltså klar för sängen, är verkligen hur trött som helst :D Imorgon börjar ja 7, skönt att börja tidigt tycker ja :)

Igår flög våran fågel bort, de var jättetråkjigt och vi var ute och letade och letade men vi hittade inte honom.. Mamma och pappa har letat hela dagen och nu på kvällen meddelade grannarna att han va hos dem så mamma och pappa va över  och tro de eller ej men de fångade honom :D Så nu är vår Onyx hemma igen :D

Men måste sova nu, natti natti
 

Jobba hela dagen

God morgon! Idag känns som en ganska bra dag, även om jag nu ska tillbringa den på jobbet. Jag jobbar 10.30-19.30, 9 timmar alltså. Men det blir nog bra, hopppas de inte är lika mycke kaos som igår.. Hinner inte uppdatera mer nu, måste göra mig iordning och jag måste åka lite tidigare eftersom ja ska tanka, har ju äntligen fått lön så nu kan man tanka :D Jag tror inte min bil går att köra på luft om man säger så, hihi =)

Vi hörs kanske ikväll, om ja hinner och orkar =)

Glassbomb

Hej kära läsare :D

Nu är ja äntligen hemma från jobbet, började kl 6 imorse och det har varit typ kaos idag, herregud :P jag fick till och med stå i köket under frukosten och hjälpa till att packa för E. hann inte. Sen vid 10 skulle jag göra glass åt en gäst och poff sa de så hade ja glass över hela mina byxor, jättekul! Det vart jättekallt och äckligt, inte direkt lovely.. Så fick byta byxor och vid 11 hade ja rast, det var jätteskönt och ja la mig i personalrummet och sov en stund, efter det var de bara 3 timmar kvar :D Eftermiddagen gick fort, de va typ fortfarande kaos.. När ja slutade åkte ja till banken men såklart var det stängt, de har semestertider och det innebär att det bara är öppet mellan 10-15, ja ska fan också jobba på bank, man verkar ju inte behöva jobba :P Men nu är ja iaf hemma, ska hoppa in i duschen tror ja, borde egentligen träna men har så ont i benen =( Vi hörs kanske ikväll om de händer nåt intressant :P
PUSS


Förlåt

Hej och förlåt för dålig uppdatering, men jag började jobba idag, första dagen efter semestern. Kändes lite sådär och sov verkligen jättedåligt inatt. Somnade typ halv 3 och skulle upp kvart över 4 "/ Men det vara bara bita ihop och åka, när ja väl var där gick det bra och det var kul, träffade även nya chefen, han verkar bra! Efter min rast vid 10 blev jag bara allmänt seg, dåsade runt och hade ont i mina stackars ben, de är itne vana vid slit :P



Väl efter jobbet hämtade mamma mig och vi åkte till V och kollade på lägenheten :D Den är fin och med lite fix skulle ja trivas där :D Så jag är ganska säker på att ja kommer att tacka ja :D Jag gillade den verkligen och ser många möjligheter =)

Nu hemma ska ja bara titta på tv ikväll och sen gå och lägga mig tidigt, jag behöver det. Ska upp samma tid imorgon, börjar 6 igen. Men de e bara bita ihop =)

PUSS på er!

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Nej, som rubriken lyder, det blir inte alltid som man tänkt sig. Jag skulle ju till banken idag och när jag kommer dit sitter det en lapp på dörren där det står att de har lunchstängt 12.30-13.30. Skit.. Får försöka åka någon annan dag. Sen var iaf jag och mamma och handlade, och efter det åkte vi till stallet. Vi tog ut B-L och tömkörde henne en sväng, det gick bra men det var jättemycke bromsar =( Jag slog en som hade en kropp som va typ 4 cm lång, blev fan livrädd :P

Väl hemma från stallet hjälpte ja mamma att färga hennes hår, dock vart hon inte nöjd så glöm att ja tänker hjälpa henne med det igen.. Sen lekte jag med grannungarna, det var faktiskt jättekul,m vi hoppade massa studsmatta, spelade fotboll och sen lekte vi baklängeskurragömma =) Sen åt jag middag och nu sitter jag här, ska skicka in ett byte till skolan och sen kika tv =)

Bye!


Banken och färga hår

Hej svejs!
Idag skulle jag ju kliva upp 9 och mycket riktigt ringde klockan klockan 9, men tror ni jag klev upp? Ni som läst min blogg och ni som känner mig vet att så inte blev fallet. Jag stängde av och somnade snabbt om.. Men det var iaf skönt =) Vid kvart över tio vaknade jag dock igen, det var Lacey och Esters fel, de vile ut och äta gräs, konstig beteende på de två hundarna, de är som kossor på grönbete, de bara äter och äter. Men iaf så fick jag vara så god att kliva upp med dem och sedan gå en sväng så de fick göra ifrån sig :)



Väl inne åt jag frukost, åt faktiskt två (!) rostade mackor och drack te, brukar alltid bara äta en macka.. Men det var gott och efter frukost hoppade jag in i duschen, det var jätteskönt faktiskt. Passade även på att raka benen, och tro det eller ej, inte ett enda skärsår :D *stolt*

Nu sitter jag och väntar på att mamma ska bli klar, för vi ska åka till centrum, jag ska gå till banken och mamma ska handla, hon ska även köpa hårfärg så jag ska hjälpa henne att färga sen :) Efter det ska jag nog busa med småbarnen, var länge sen. Och jag ska hålla mig från träningen idag, har tränat 2 eller 3 dagar i rad och kroppen behöver faktiskt vila ibland.

Sa ja springa?

Såklart blev det inge springa, jag är så himla lat och har ingen pli på mig själv alltså.. Men jag hoppade faktiskt studsmatta 20min, alltd något =) Så jag har nu bestämt mig för att jag ska kliva upp 8 eller 9 imorgon och ta min springtur då, jag vill ut och springa faktiskt. Och jag måste börja vända tillbaka dygnet så då blir det bra att gå upp tidigt :)

Imorgon är det även tänkt att jag ska ner till centrum och gå till banken. Jag måste fixa internetbank och e-legitiomation och sen ska jag fråga lite och så, det blir nog bra :) Sen hoppas jag att mamma kan klippa mig imorgon så man är lite fräsch när man börjar jobba igen :) Det blir nog bra att jobba igen, det bara känns lite tungt nu.. Men det går nog över när jag är inne i det.

Men natti natti på er, puss!

Monopol

Det bidde inge sola, hihi :P Jag var så uttråkad så jag spelade monopol med lillebror istället, de gick skitbra ohcj ga hade vunnit om det inte varit för att ingen av oss orkade spela klart :P Det tar ju så lång tid att spela monopol så vi tröttnade.. Vi åt även morotskaka till :)

          

Nu ska jag snart ge mig ut på en springtur, ska bli ganska skönt men tar en kort en eftersom det snart är middag och jag vill äta med hela familjen =) Men ska prata med Pelin en stund på msn först <3 Jag saknar henne, och jag saknar Fanny och Ullis och Helena.. Jag saknar skolan! Jag vill int eha jävla "sommarlov" som numer är jobblov. Jag vill gå i skolan, vill tillbaka och ha alla roliga idrotter och allt, men det är skitlånge kvar, vi börjar inte förens den 30 augusti, de är nästan en och en halv månad. Och jag jobbar som en gnu, kul liv. Inte dirket. Men nu ska vi iaf föröska dra ihop en grej, jag och tjejerna :) Hoppas verkligen det blir av :D

Men nu ska ja springa, eller cykla :P


Hos Emil

Blev ingen mer update igår, min älskade storebror och hans flickvän camilla kom ju, vi åt massa god mat och fikade och tittade påfilm, det var jättemysigt och kul att träffa dem igen <3 När de åkte hem åkte jag över till Emil som var i Bålsta, hans pojkvän Vincent var också där och Tessa :) Vi spelade lite spel och drack lite vin, vin är verkligen inte min grej alltså, tror aldrig jag kommer lära mig att dricka de :P Efter mycket spel och skratt och skoj gick vi och lade oss vid 3 tiden :)

Idag vaknade jag halv tio men låg kvar tills jag hörde att nån annan vaknat :P Vi hjälptes sedan åt att göra frukost och sen satt vi och pratade massa och slappade, jätteskönt. Efter ett tag åkte jag vidare, åkte hem till min andra bror och gav hans flickväns katt lite mat och kelade med honom :) Sen åkte jag till stallet och vattnade hästar, igelkottar och kaniner :) Och nu är jag äntligen hemma :D Ska skriva klart här och kika lite till på datorn, sen ska ja lägga mig i solen en stund innan det blir dags för städning av mitt rum :) Måste göra det nu för när ja börjar jobba kommer det inte finnas energi till det :)

Men nu ska ja ut i solen, ha de bra läsare :D <3

God förmiddag

God förmiddag gottt folk, nu har äntligen jag pallrat mig upp ur sängen :) Somnade vid 1 inatt, spelade sims 3 innan ja skulle sova, jag skulle bara spela en liten stund. Men såklart fastnade jag som alltid :) Men jag sov till 11 imorse, det var jätteskönt att få sova ut, mys! Gosade även lite med Lacey på morgonkvisten, den hunden är så go' <3 Efter ett tag bestämd jag mig för att kliva upp och äta frukost och då var hela familjen redan uppe :) Det blev oboy och toast till frukost, lite onyttigt men det var gott :) Och det är de som är meningen :)

Idag händer inte så mycket nu, ska nog gå med mamma och pappa upp till B-L, få lite motion, det behövs ju alltid :) Där ska vi tömköra henne lite och se hur hon ser ut, jag ska även ge kaninerna lite mat och ta nya kort på igelkottbebisarna, lägger kanske in bilder på dem i eftermiddag :)

Juste, vid 4-5 kommer min äldsta bror Andreas och hans flickvän Camilla på middag, det ska bli jättekul, de brukar vara hur mysigt som helst! Synd att vi inte ses så ofta.. 

Jag ska även färga håret idag, eller troligen idag, det blir nog samma färg som sist, jag trivs bra med den men vill få bort den äckliga utväxten hih :) jag gillar verkligen inte utväxt.. Sen måste ja klippa mig men de hinner vi nog inte idag.

 

Fick en kommentar här om dagen som ja tänkte svara på :)
Postat av: Anonym
Hur kommer det sig att du kanske vill bli socionom? Är de lång utbildning?
2010-07-17 @ 21:17:04

Jag vill bli socionom för att jag vill hjälpa barn och ungdomar att hitta sig själva och må bra i sig själva och med sitt utseende. Jag hade ett jobbigt år för snart två år sen med mycket som hände och gick då till en kurator, det var väl så jag kom in på hela idéen med att vilja bli socionom. Helst vill jag då jobba som skolkurator på gymnasium eller grundskola, de har ja inte bestämt än. Det beror på om ja kommer in också. Utbilingen är 3,5-4år beroende på om man väljer nån inriktning eller så =)




Så, nu har ja ordnat en bild på tunikan jag köpte i Riga som jag lovade :) Jag har fortfarande inte bestämt mig för om ja tycker om den eller inte, jag är inte riktigt hemma med puffärmar ärligt talat, är inte så säker på att de passar mig :P Men jag ska använda tunikan iaf, den är precis så lång att den täcker rumpan, tur så man kan ha leggings :)



Idag har ja bara slappat vid datan, passade även på att somna en stund i soffan, en liten powernap, helt ljuvligt :D Måste börja ladda upp mig inför jobb som börjar på onsdag. Är inte direkt taggad för jobb men ja behöver pengar, särskilt om min önskan ska gå i lås ;) Sen är det inte så farligt när man väl är där, det är kul då oftast :)

Men nu ska ja gå och titta på tv och sen sova tidigt, är jättetrött! Men innan ja sover ska ja mysa med Lacey, är så glad att ha henne hemma igen<3


Hemma =)

Hej kära läsare =)
Nu är ja äntligen hemma efter Riga-kryssningen, den var jättekul och det var bra drag igår och roliga shower :) Fredagen tillbringade vi inne i Riga där vi gick runt och tittade lite i butiker, köpte bland annat en tunika, det kommer bild lite senare, sen åt vi på en pizzeria, men ja tycker inte om pizza längre så jag åt nån avokado med räker, den var jättegod :) Vi har även ätit buffé båda dagarna på båten, lite för mycket kanske... Det är lite jobbigt detdär men tycker jag att det är gott så ska jag äta och så är det. Och gott var det, punkt slut. På kvällen var jag och lillebror och badade ångbasstu och bubblade i bubbelpool, så underbart skönt, helt otroligt :D Men det jobbiga var att ja vart ju tvungen att fixa mig fin igen hahah :)

Nu har vi nyss kommit hem, vi hämtade hundarna hos uppfödaren och jag pratade lite med henne om hennes andra hundaa, om det är någon som hon kanske vill lämna ut på foder. Det är nämligen något stort som håller på att hända hemma hos mig, men jag kan inte riktigt berätta än, inte innan det är klart, men när det blir klart ska ni få veta :D Det är något stort och det är något kul, så håll ut bara :D På tisdag ska jag åka och kolla så då får ni nog veta för jag bestämmer mig nog då :D *längtar*

Jag håller på att bli tokig, jag har ju beställt nya linser och så, och mina daglinser kliar så att jag håller på att bli TOKIG. Igår råkade jag somna med linserna i på eftermiddag, hej RÖDA ögon hahah :P Jag försöker att inte klia men de är svårt, det känns som att man har något i ögat hela tiden (iof så är det ju de man har också :P)

Men nu ska jag gå och packa upp det sista, träna och sen gosa med min Lacey, har saknat henne så!

Världens underbaraste<3



Riga idag

God morgon :)

Idag var ja uppe lite tidigare, vid 9, men ingen annan var uppe så jag satte mig med datan och spelade the sims 3, ja ja vet, ja är snart 20 men det spelet är så himla kul :D Sen vid halv 11 gick jag upp och åt frukost, nån macka, oboy och vattenmelon. Jag har så svårt att äta på somrarna, ja är inte sugen på nånting när det är så varmt, det är mest bara frukt och vätska som går i mig. Jag avskyr att äta varm mat såhär års.

Det som händer idag är att vi ska åka kryssning till Riga, jag, mamma, pappa och lillebror. Det ska bli jättekul faktiskt. Hoppas det inte blåser så mycket, det finns stor risk att jag blir åksjuk då. Fast de blir jag säkert iallafall... Men jag ska packa ner åksjuketabletter, sen måste jag packa kläder, smink, hårgrejer, you name it. Jag packar alltid för mycket, haha :) Fan ja måste välja skor också, det kommer sluta med att jag har med mig 4 olika par för att ja ska kunna välja på båten hihi :)

Nej nu måste ja packa, puss på er!


Trötter

Som rubriken lyder så är ja trötter, ja bara längtar efter att få gå och lägga mig i min mjuka, varma säng! Men klockan är inte så mycke än så kommer vakna jättetidigt om ja går och lägger mig nu.. :p Det har varit en helt okej dag idag, det var skönt med cykelturen att få ladda ur kroppen lite, kan va därför ja är så trött också :p

De fick bli ett kort inlägg, god natt =)


Hemma igen

Nu är ja hemma efter min cykeltur, den blev på 35 minuter i rasande tempo, jag klarar inte av att cykla långsamt :P Det var en otroiligt skön cykeltur, strålande sol och massa fåglar som kvittrade, helt underbart. Och jag älskar att känna känslan av kroppen som arbetar, hur den blir tröttare och tröttare. Jag är facinerad över hur kroppen fungerar, det psykiska och fysiska. Det är bara så coolt ;) När ja kom hem var ja helt rödmosig i ansiktet, kände mig lite snurrig också, så nästa gång ska ja ta med mig vattenflaskan, hihi :) Jag stretchade även min stela stackars kropp men det gick bättre idag än i förrgår så det tar sig, målet är att ja ska bli lite vigare.

Jag ska strax hoppa in i en svalkande dusch, sen ska jag nog lägga mig i solen och bara ta det lugnt, tycker att jag är värd det :P Ikväll blir det även kräftor till middag, yummie :D Jag älskar kräftor! Kvällen blir nog bara lugn och jag ska nog sova tidigare än igår, om ja kan somna i hettan vill säga. Jag har alltid så svårt att sova på sommaren när det är så varmt. Jag är en sån som vill ha täcke på mig, men de blir ju jättevarmt nu :P


God morgon!

God morgon =) Nu har ja nyligen ätit frukost och städat mitt rum lite, behövs lite till egentligen men ja orkar inte riktigt nu, finns roligare saker att göra än att städa, eller vad säger ni? Det är fint väder ute och allt =) Men en sak ja faktiskt måste göra är att kamma och borsta tänderna på hundarna, de ska åka till uppfödaren imorgon eftersom vi ska på kryssning =) Men de kommer få det jättebra där tror ja, Lacey tycker så mycket om uppfödaren så det blir nog inga prblem för henne. Ester dock var ju bara bebis när vi hämtade henne, men hon har Lacey och så så det ska nog gå bra ändå, dessutom är det många andra vovvar där =)

Annars händer det nog inte mycket mer, funderar på att ta cykeln till stallet och ge kaninerna mat och sen cykla genom krägga och hem, få lite motion =) Jag måste börja komma igång nu till skolan, vill ju inte ha sämst kondition ju :P Det jobbiga blir att hålla igång med träningen sen när semestern är slut, jag jobbar jättemycket och kommer vara helt slut. Men ja får väl tvinga ut mig helt enkelt =)

Juste, jag har kommit in på danskursen i höst :D Helt underbart roligt ska det bli :D Det är jag och några tjejer från klassen som sökt och ja tror att de också kommit in. Anledningen till att vi sökte var för att läraren är såå himla bra!!! Kursen kommer gå på torsdagskvällar, 7 kvällar totlat och sen kommer det va en lördag dag också =) Och ja tror inte man behöver vara alltför smart för att räkna ut vad den lördagen innebär: Uppvisning :o Men det blir säkert kul :D Jag längtar som tusan till skolan börjar, jag trivs verkligen där och med de kurser vi haft hittils. Men jag är inte säker på att idröttslärare är min dröm. Jag har inte gett upp tankarna på socionom. Jag tror att det egentligen är vad jag allra helst vill bli.

Min underbara häst, B-L <3

Vänner

Mina vänner är de bästa man kan ha, vi skrattar tillsammans, vi gråter tillsammans och vi finns för varandra. Ni betyder så himla mycket ska ni veta och ni vet vilka ni är! <3



Har ni också underbara vänner? =)

Varm dag

Inatt har ja sovit i tält :P Jag och lillebror bestämde oss för att sova i tältet eftersom vi hoppades på att det skulle vara lite svalare. Så vid halv 11 kanske slog vi upp tältet där de skulle vara skugga på morgonen, sen lyssnade vi lite på ljudbok och gick och lade oss :P

Upp 8.40 imorse, åt lite frukost och fixade mig och sen åkte ja till optikern i Enköping. Det gick bra, fick mina endagslinser och även ett par månadslinser =) Sen beställde ja även mer daglinser, ja tror de kommer behövas med tanke på hur mycke ja ska jobba nu efter semestern :O Jag är ledig 6 dagar på 4 veckor, jag kommer dö :P Hejdå socialt liv!

Efter optikern åkte ja hem och sen har ja inte gjort så mycke mer.. Vi hade strömavbrott en timme, surt.. Just precis då blev ja jättetörstig och vi hade inge vatten! Men sen fick vi tillbaka strömmen som tur var =) Nu har ja lust att åka och bada, men ja har ingen att bada med idag =/ Ingen är hemma och sen bor folk antingen i Uppsala, Stockholm eller Enköping.. De e ganska drygt..

Juste, rädde igelkottbebis idag igen, den lilla stackarn va ute och traska runt i hästhagen igen så ja fick ta en handduk och bära bort honom/henne. Men de är ju så söta! :D


Bakat

Nu har ja nyss blivit klar med mina muffins, och ja tycker att de ser såå goda ut :P Men de får vänta till kvällsfikat, hihi =)




Jag vet faktiskt inte vad jag ska hitta på nu, har inget speciellt att göra mer än att städa min stuga men de orkar ja inte, inte just nu iaf :P Det gick bra hos hästen också, hon ser ganska fräsch ut faktiskt och kändes helt okej att rida.dock är hon stel men med ridning och stretching ska hon nog kunna bli fin fin :D Jag hoppas verkligen att allt går vägen och att hon blir helt bra så vi får ha henne i många år till. Hon är trots allt 22 men de är inte så gammalt på den rasen.

Men nu ska ja gå och hitta på nåt kul, bye! 

12 Juli, första dagen hemma

Idag är de första dagen som ja är hemma efter semestern, jätteskönt :D Semestern var jättebra, men som man säger: Borta bra men hemma bäst, helt klart. Det var sååå himla skönt att få sova i min säng också, den är liiite större än den i båten =)

Idag händer inte sådär jättemycke, jag mamma och pappa ska åka upp till stallet och ta hand om B-L, sen ska ja eventuellt ta hem kaninerna, men vet inte för om de är så här varmt så är de bättre för dem att bo i stallet, det är svalare där. Sen ska vi handla också, och ja ska baka muffins :D 





11 Juli

Välkommen till min nya blogg, Jordgubbilicious :) Här kommer jag skriva om lite allt möjligt, det som känns intressant för dagen. Jag uppdaterar när jag känner att jag vill, har tid och lust =) Kommentera gärna och fråga om det är något du undrar :)

Tack Ananasi för hjälpen <3

RSS 2.0